Taksipalvelut ja tilausajot Laihialta aina Euroopan ympäri

Taksi ja linja-autoliikenne Leskinen palvelee taksiasiakkaita Laihian seudulla ja tilausajoasiakkaita niin koti-Suomessa kuin maailmallakin. Nykyaikainen ja huollettu kalusto, kokeneet ja rauhalliset kuskit sekä kilpailukykyiset hinnat ovat valttikorttejamme. Ota yhteyttä ja tilaa taksi – parhaimmat taksi- ja tilausajopalvelut saat tietysti Leskiseltä!

Taksi

Kun tarvitset taksin, joka vie sinut nopeasti ja varmasti määränpäähäsi, soita meille! Taksimme palvelevat laajasti Laihialla ja lähialueilla tarjoten mukavan ja turvallisen kyydin perille. Ystävälliset kuskimme ja laadukkaat automme takaavat parhaan mahdollisen taksipalvelun.

Tilausajot ryhmille

Normaalin taksiajon ohella toinen ydinpalvelumme on tilausbussiliikennöinti ryhmille, yhdistyksille ja yrityksille. Bussikuljetukset toteutetaan mihin tahansa asiakas haluaa, ja olemmekin tarjonneet tilausliikennöintiä ympäri niin Suomea kuin Eurooppaakin. Yrityksemme kalustoon kuuluu useita busseja, joista pienin voi kuljettaa 19 henkilöä ja suurin 53 henkilöä. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää tarjouksen kuljetuspalveluistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!