Taksipalvelut ja tilausajot Laihialta aina Euroopan ympäri

Taksi ja linja-autoliikenne Leskinen palvelee taksiasiakkaita Laihian seudulla ja tilausajoasiakkaita niin koti-Suomessa kuin maailmallakin. Nykyaikainen ja huollettu kalusto, kokeneet ja rauhalliset kuskit sekä kilpailukykyiset hinnat ovat valttikorttejamme. Ota yhteyttä ja tilaa taksi – parhaimmat taksi- ja tilausajopalvelut saat tietysti Leskiseltä!

Taksi

Kun tarvitset taksin, joka vie sinut nopeasti ja varmasti määränpäähäsi, soita meille! Taksimme palvelevat laajasti Laihialla ja lähialueilla tarjoten mukavan ja turvallisen kyydin perille. Ystävälliset kuskimme ja laadukkaat automme takaavat parhaan mahdollisen taksipalvelun.

Tilausajot ryhmille

Normaalin taksiajon ohella toinen ydinpalvelumme on tilausbussiliikennöinti ryhmille, yhdistyksille ja yrityksille. Bussikuljetukset toteutetaan mihin tahansa asiakas haluaa, ja olemmekin tarjonneet tilausliikennöintiä ympäri niin Suomea kuin Eurooppaakin. Yrityksemme kalustoon kuuluu useita busseja, joista pienin voi kuljettaa 19 henkilöä ja suurin 53 henkilöä. 

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää tai pyytää tarjouksen kuljetuspalveluistamme, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Taksi ja linja-autoliikenne Leskinen S-M
Muurarintie 3
66400 LAIHIA

Y-tunnus: 04167019
Puh: +35864770306

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Taksi ja linja-autoliikenne Leskinen S-M:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.